Nabídka práce > Aukční specialista ( Junior)

Aukční specialista ( Junior)

Náplň práce


Naše společnost Noelis s.r.o. provozující portál elektronických aukcí movitých i nemovitých věcí (domy, pozemky, chaty, byty ale i automobily) na webu www.drazbyweb.cz
hledá nové spolupracovníky na pozici Aukční specialista (junior).
O co se jedná?
Vaší náplní práce bude externí spolupráce s naší společností, budete aktivně zajišťovat pro prodejní, aukční portál nové klienty, zájemce o prodej nemovitostí (jednat s klienty, sepisovat smlouvy, zajišťovat podklady pro provoz elektronických aukcí apod.). Práce vhodná i na částečný úvazek, případně vedlejší činnost při práci.
Kdo by jsi měl být?
Práce je vhodná pro zájemce z celé ČR, hledající nezávislost a velmi dobré finanční ohodnocení. Práce je časově flexibilní, samostatná, ideální kandidáti, kteří mají zkušenosti s aktivní komunikací v poskytování služeb klientům a mají chuť a cíl získávat pravidelně nadstandartní příjmy. Spolupráce je vždy na ŽL.

Co za to?
Elektronické aukce mají pro prodávající celou řadu výhod oproti klasickému prodeji a tím také větší zisk při prodeji. Proto se i vám nabízí velmi zajímavé finanční ohodnocení formou procentního podílu z vašich klientů (prodávajících), který je nastaven tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější obchodníky. Naši externí spolupracovníci, kteří se aktivně věnují obchodu, vykazují průměrný měsíční příjem v rozmezí 80.000 – až 150.000 Kč.
Zájemci zašlete svůj životopis na: info@drazbyweb.cz
Kontaktujte nás, rádi zodpovíme Vaše dotazy na tel: +420 730 176 848 a domluvíme si osobní schůzku. Kontaktní osoba: Aleš Nosek – 730 176 848.
www.drazbyweb.cz info@drazbyweb.cz
IČO: 28728050 DIČ: 28728050

Informace o pozici

  • Noelis s.r.o Webdražby.cz
  • Hlavní město Praha
  • Obor: Obchod a prodej,
  • Plat: 100000
  • Typ pracovního poměru: Práce na ŽL
Odpovědět na inzerát